Maatregelen COVID-19

Binnen onze praktijk gelden er strikte voorwaarden waaronder wij onze zorg mogen blijven verlenen en er geen verdere verspreiding van het COVID-19 virus plaatsvindt. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid. Zoals gebruikelijk hanteren wij de regels Hygiëne en Infectiepreventie.

Het dragen van een mondkapje is in de wachtruimte verplicht.

Er geldt een dringend advies is om thuis te blijven bij:

  • verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius
  • wanneer u contact heeft gehad met een patiënt met het coronavirus of wanneer u in een gebied bent geweest waar veel patiënten zijn met het nieuwe coronavirus.

Ter informatie publiceren wij onderstaand schema, opdat u zelf de afweging kunt maken of een bezoek aan de praktijk voor u en voor ons veilig is. Valt u in groep B, neemt u dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u de opties bespreken om zo goed mogelijk aan uw zorgvraag te voldoen.

Wanneer u onze praktijk bezoekt vragen wij u indien dit mogelijk is alleen te komen. Om contact te voorkomen met andere bezoekers verzoeken wij u niet te vroeg en niet te laat te komen, maar op tijd. In de wachtkamer vragen wij u, uw handen te desinfecteren met de aanwezige handgel. Wij hanteren zoveel mogelijk de anderhalve meter regel en schudden geen handen. Ter bescherming maken wij gebruik van handschoenen, een mondmasker en/of een spatscherm. Verder kunt u erop vertrouwen dat wij de praktijk schoon en veilig houden en uiteraard letten op onze persoonlijke hygiëne en verzorging.

(update 15 februari 2022)