Register podoloog en podoposturaal therapeut

 

Mijn naam is Egbert Korf, register podoloog en podoposturaal therapeut. Op de maandag- en vrijdagochtend heb ik spreekuur binnen de praktijk van mijn vrouw Mirjam Korf van Zaane. Daarnaast ben ik praktijk manager van de locaties Ermelo en Swifterbant.

 

Als register podoloog en podoposturaal therapeut ben ik lid van Stichting LOOP en sta ik ingeschreven in KABIZ (kwaliteitsregister beroepsbeoefenaren in de zorg).  

Wat is een register podoloog?

De registerpodoloog is een specialist op gebied van voetproblemen en lichaamshouding. De registerpodoloog helpt u om klachtenvrij te lopen, wandelen, sporten, bewegen en werken door uw klachten grondig te onderzoeken en een behandeling specifiek voor uw situatie voor te stellen. Hierbij past hij de nieuwste technologie en wetenschappelijke inzichten toe.

 

Wat is een podoposturaal therapeut?

De podoposturaal therapeut is een voet-houdingstherapeut die uw houding corrigeert met behulp van dunne inlegzolen onder uw voeten. De podoposturaal therapeut heeft een post-hbo-opleiding gevolgd en is aangesloten bij Stichting LOOP. Regelmatig worden bij- en nascholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen.